penktadienis, sausio 19, 2007

Trys nauji metodai įsigyti Windows Vista

Microsoft pristatė tris naujus metodus, kuriais remiantis galima vartotojui įsigyti ar atnaujinti Windows Vista. Vienas iš šių metodų paremtas tuo, kad Windows Vista įsigyjate Internete ir ji jums atkeliauja kaip .ISO failas.

Visi norintys galės įsigyti Windows Vista ar Microsoft Office 2007 jau sausio 30 dieną "Windows Marketplace" tinklapyje. Žinoma, perkant Internetu jau negausite gražios plastikinės pakuotės bei dokumentacijos:( Taip pat kol kas bus galima įsigyti, tik anglišką OS versiją.

Microsoft taip pat smulkiau aprašė Windows Anytime Upgrade (atnaujinimas bet kada) programą, kuri leis turimą Windows Vista versiją atnaujinti iki kitos tiesiog atsiskaitant Internetu (pvz.: Home Premium į Ultimate). Kaip žinote, visos Windows versijos įrašytos tame pačiame DVD diske.

Ir pagaliau - dar viena smulkmenėlė, gaila tik, kad ne Lietuvos gyventojams:( Visi perkantis Windows Vista JAV tarp sausio 30 ir birželio 30 dienos - galės papildomai įsigyti dar pora Windows Vista kopijų su $50 nuolaida kiekvienai. Taigi, pirkdamas tris OS - sutaupai $100, juk nieks nedraudžia susimesti su draugeliais:)

Pagal: Dailytech

4 komentarai:

Unknown rašė...

nu tu ir reklameris...slamstas visiskas tavo naujienos..nes tai reklama..tokiu sh rasychiau jei gerai moketu...P.s. your site remove from list...:P siulau ir kitiems ta padaryti..

Anonimiškas rašė...

10% geru straipsniu. visa kita pataikavimas microsoft. skaudu... bet tiesa

Anonimiškas rašė...

nesamones kalbat, zmogus tiesiog domisi MS produktais

Anonimiškas rašė...

Kadangi it sistemos man uodas miškas, tai susiskaitė tikrai įdomiai. :)