trečiadienis, gegužės 10, 2006

Halo 3: Finish The Fight

Vienas iš mano mėgstamiausių žaidimų HALO sulauks ir trečiosios dalies, kas aišku labai džiugu ir graudu vienu metu, kadangi dar nespėjau antrosios dalies iki galo sužaisti:( Trečioji dalis, kaip paskutinė trilogijos dalis turėtų pasirodyti 2007 metais ir bus skirta išimtinai Microsoft Xbox 360 žaidimų konsolei.

Pažintį su žaidimu pradėjau labai paprastai. Atsisiunčiau ir peržiūrėjau žaidimą pristatantį filmuką, tą siūlau padaryti ir jums - didelis (100mb), mažas (20mb) (pasirinkite Save As). Pirmiausiai - noriu pastebėti, kad tai nėra nupiešti filmukai, juos realiai generavo Xbox 360 E3 parodos metu, taigi - žaidime turėsime tokią nuostabią grafiką su visom naujausiom madom: persiklojančiais šešėliais, atspindžiais, tikroviškom šviesom ir t.t.

Atskiras dalykas - muzika, vėl tas pats kompozitorius Marty O'Donnell, vėl didelis orkestras ir vėl - nuostabus garso takelis. Vien šiam filmukui buvo pasamdytas 60 instrumentų orkestras, bei 24 žmonių choras.

Toliau - siužetas. Asmeniškai dar nespėjau sužaisti iki galo Halo2, tačiau draugai šneka, kad visgi ateiviai užgrobė žemę;). Kas liečia trečią dalį - mums siūloma pabaigti kovą su ateiviais. Iš matytų vaizdų galime matyti, jog veiksmas vyks ir toliau žemėje, tiksliau - Afrikoje, o čia - ateiviai Covenant iškasė gyliai po žemės pluta pasislėpusį senovinį artefaktą (klausimas ar tik ne todėl, jie ir atvyko į Žemę?). Filmuke kaip tik ir matome, kaip pro išsunktą, nusiaubtą žemę skrieja ateivių erdvėlaiviai bei naikintuvai, o galiausiai - atsiveria didingas artefaktas besitęsiantis velniai žino kiek po žemėmis.

Dar viena įdomi detalė, ištikimoji pagalbininkė Cortana (kompiuterinė mergina) stengiasi kažką pasakyti ir galime susidaryti įspūdį, kad jis ir ji - jau nebe kartu. Taigi, lauksime "Halo 3 : Finish The Fight" bei Halo 2 skirto PK.

Žemiau keli kadrai iš žaidimo.: