penktadienis, lapkričio 03, 2006

Patobulinta Windows Vista EULA licenzija

Microsoft susilaukė didelės kritikos dėl Windows Vista EULA licenzijos punkto, kuriame sakoma, jog "Jūs negalite perkelti Windows Vista kopijos į kitą kompiuterį" ("Reassign the license to another device one time"). Šis tekstas buvo perkeistas į "Jūs galite ištrinti Windows Vista kopiją iš kompiuterio ir įdiegti operacinę sistemą į kitą kompiuterį" (“You may uninstall the software and install it on another device for your use. You may not do so to share this license between devices”).

Šiaip ar taip - pasirodo nebus galima vienu metu naudoti Windows Vista dviejuose kompiuteriuose. Jei nieko nemaišau - įsijus Windows XP, ją buvo galima įdiegt į vieną stalinį ir vieną nešiojamą kompiuterį.

Pagal: Dailytech

1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

http://markonzo.edu http://ix.cs.uoregon.edu:8988/jforum-2.1.8/user/profile/145.page http://homeimprovementblog.net/node/4442 dislocation qtmel http://blog.bakililar.az/helzbergdiamonds90/ http://www.vampirefreaks.com/ashleyfurniture http://www.viddler.com/explore/Keno http://www.bing.com/community/forums/t/657118.aspx digits http://jguru.com/guru/viewbio.jsp?EID=1534481