penktadienis, lapkričio 24, 2006

Viso geru Gmail!

Susigalvojau susirasti kitą pašto dėžutę, kadangi gmail'e man asmeniškai jau per daug reklamos ir deja - jos negalima paprastai užblokuoti, o naudojamas šlamšto filtras - nėra visagalis. Žinoma, naujoji pašto dėžutė turi turėti bent 2GB vietos, būt patogi ir greitai atveriama, turėti gražiai skambančią ir lengvai įsimenama galūnę. Šiek tiek pasikapstęs gavau "įrašyk beleką"@live.nl pašto adresą.

Kuo gi jis man patiko?

- Mažiau reklamos ir jas padedant adblock galima lengvai užblokuoti.
- Integruotas kalendorius ir patogi paieška
- Galima reguliuoti pašto dėžutės išvaizdą
- Skambi galūnė (plius dar išskirtinai .nl)
- Integruota paieška
- 2 Gb vietos

Taigi, likau patenkintas;) Štai palyginkime visiems įprastas gmail vaizdas gavus laišką (o jai dar iš yahoo pašto dėžutės):


Laiškas gautas pasinaudojus live.nl pašto dėžute:


Žinoma, kiekvienas dalykas turi ir minusų: prie kiekvieno išsiųsto laiško prikabinama viena teksto eilutė pabaigoje su reklama.

O dabar, pakalbėkime apie pačią smagiausią dalį, kaip gauti tokį adresą?:) Žinoma, po to, kai bus oficialiai pristatytas live.com paštas, galės registruotis visi, kas tik nori, bet iki to - tikriausiai jau bus užkalti visi gražiausiai skambantys adresai:) Tiesa, www.live.lt irgi nupirktas Microsoft korporacijos, tikėtina, kad turėsime ir manovardas@live.lt galūnę, o gal ir patį tinklapį www.live.lt lietuviškai.

Žinoma, jai jūs norite būt kildinamas iš Olandijos ir turėti @live.nl, prašome pasinaudoti štai šia nuoroda, o sunkiausia dalis bus, nukeliauti į options ir susirasti kalbos keitimą, bet tai tikrai nėra sunku:)

1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

ot balamutas