penktadienis, lapkričio 17, 2006

Nemokama Windows Vista

Prasidėjo Windows Vista dalybos:) Jai jūs buvote oficialus Windows Vista testuotojas ir informavote kompaniją Microsoft bent apie vieną rastą klaidą - gaunate nemokamą Windows Vista Ultimate ar Windows Vista Business kopiją.

Mano žiniomis, Lietuvoje tokias kopijas gaus mažiausiai 7 žmonės. Tačiau ką daryti paprastam žmogėnui, kuris nenori daugiau vogti, o nori Vistos, o dar - kaip tikras Lietuvis nori jos nemokamai?

Tuomet pasakysiu - imkite!:) Žinoma, nieko nėra nemokamo ar be kokių nors sąlygų, taigi štai šios taisyklės skiria jus nuo nemokamos Windows Vista: Jūs turite mokytis VGTU, KTU arba VU fundamentinių mokslų fakultete (informatika, matematika ir t.t.) ir užsiregistruoti
MSDN Academic Alliance programoje, o po to, keliauti į tinklapį ir SIŲSTIS! Taip pat galite siųstis Windows 2000, 2003, XP operacines sistemas. Žinoma, jai jūsų brolis ar sesuo ar draugas studijuoja minėtuose universitetuose, galit bandyti jų paprašyti.

Taigi, keliat savo užpakalius ir keliaujat pas savo universiteto MSDN AA programos koordinatorių ir rašote prašymą. O dėl visa ko (jai nestudijuojat VU, VGTU, KTU), galite keliauti pas savo universiteto administratorius ir pasiklausti ar neturi jūsų universitetas sutarties su Microsoft.

Tiesa, Windows Vista siuntinių sąraše atsiras tik po naujųjų metų.

1 komentaras:

Unknown rašė...

"(..) Sumokėjusios 805 eurų metinį abonentinį mokestį.." Cia suprask katedra? o pats studentas turi ka nors moket??