antradienis, spalio 10, 2006

Paskubėkite pagriebti Office 2007 ir Vista RC2

Nors Microsoft teigė, jog Windows Vista RC1 (pastatymas 5734) bus paskutinė sistemos versija, kurią galės išbandyti visi norintys, tačiau šiek tiek vėliau korporacija pateikė ir RC2 (pastatymas 5744), kurio platinamas šią akimirką jau sustabdyta (tačiau vis dar galima rasti torrent tinkluose).

Apžvelgus RC2 galiu pastebėti žymų sistemos paspartėjimą, ir jau galiu drąsiai teigti, jog pas mane (Core Duo 1,66 + 512ram + x1600) Vista sukasi vos ne greičiau nei Windows XP (XP labai mėgsta pagalvoti atidarant katalogus su daug failų ir t.t.), o po poros savaičių, kai įsidėsiu ram'ų, tai manau Vista skraidys.

Taip pat paskubėkite prigriebti ir išbandyti Office 2007 (atnaujinimas mėtosi Microsoft tinklapyje, o už patį Office 2007 atsisiuntimą Ms prašo $1,5 arba ieškokitės torrent tinkluose), nes Office 2007 testavimas baigsis prieš spalio 25 dieną.

Pats Office 2007 sukasi labai smagiai. Neturiu jokių priekaištų veikimo greičių, nepastebėjau jokių sulėtėjimų ar sistemos lūžių. Pasileidžia greitai, veikia stabiliai, o su naująja "Ribbon" sąsaja dirbti tikrai patogiau, nei klaidžioti po menių kaip seniau.

Beta 2 TR leidime taip pat atsirado papildoma sidabrinė išvaizdos tema, prie jau esančios mėlynos ir juodos.

Office Beta 2 TR taip pat suderinamas su PDF, XPS formatais (tiesa, juos reikia atsisiųsti papildomai iš čia. Vėliau atsiras suderinamumas ir su Open Office formatu.

Komentarų nėra: