penktadienis, gruodžio 01, 2006

Windows Vista Lietuvoje

Nutariau pasidomėti, kaip gi gyvena mūsų www.microsoft.lt tinklapis. Ką naujo ir smagaus gali pasiūlyti? Gal rengia kokį nors Windows Vista pristatymą verslo klientams ar kokį velnią? Pasirodo - nieko, vis dar kabo senoji "Gaukite tai, kas geriausia, šiandien ir rytoj" reklama.



Kadangi, pats nesenai pirkau nešiojamą kompiuterį su lipduku "Windows Vista Capable PC", todėl norėjau pasidomėti smulkiau, jų siūloma programa. Taigi, perskaičius supratau:
  • Programa galima pasinaudoti jai pirkote kompiuterį nuo 2006m. spalio 26d. iki 2007 m. kovo 15 d. Pasiūlymu galėsite pasinaudoti iki 2007 m. kovo 31 d.
  • Norint pasinaudot pasiūlymu reikia gauti specialų Windows akcijos kuponą (čia tikriausiai iš ten, kur pirkote kompiuterį).
  • Patartina pasižiūrėti ar jūsų kompiuteris "neša" Windows Vista štai čia. Nes pasirodo, akcijoje galioja ir kompiuteriai be "Windows Vista Capable" lipduko.
Žinoma, smagiausia dalis yra kainos:

Vartotojas įsigijęs legalią Windows XP Pro, Windows Xp Media Center ar Windows XP PRO 64 bitų - gali atsinaujinti į Windows Vista Business, Windows Vista Home Premium ar Windows Vista Business 64 bitų versiją už tai sumokėdamas tik siuntimo išlaidas.

Jai jūs įsigijote kompiuterį su legalia Windows XP Home OS, turėsite sumokėti $49 amerikietiškus pinigus, jai norėsit atnaujinti į Windows Vista Home Basic arba $79 už Windows Vista Home Premium ir žinoma, padengti siuntimo išlaidas.

Šiaip keista, kad to negali daryti Microsoft atstovybė Lietuvoje ir siuntimai vyksta iš kažkur toli, o atsiskaityti reikia kreditine mokėjimo kortele. Taigi, štai čia galima UŽSISAKYTI norimą atnaujinimą arba paskambinti 8 800 - 30078 ir paklausti, kodėl to negalima atlikti Lietuvoje?

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

turbut norejai pasakyti "Vista capable PC" :)

Karolis rašė...

Jop, ištikro:( sorry:)