penktadienis, balandžio 14, 2006

Pasaulis mielai pasinaudotų Google Kalendoriumi

Ar kada nors bandėte įsivaizduoti kalendorių su Google paieškos varikliuku? Ar pavydžiui tai, jog jis automatiškai sms žinute galėtų jums pranešti kada ką ir kaip turite daryti? Ką gi, jei dar neteko apie tai pagalvoti - pabandykite prie jo prisijungti.


Apie ką pirmiausiai pagalvojote? Maloni sąsaja, lengvas naudojimas, perspėjimus gaunu elektroniniu paštu ir visai tai - tikra.

Taigi, pagaliau visi norintys gali išbandyti Google Kalendorių kodiniu pavadinimu CL2. Vis gi, apie viską iš eilės.

Kalendorius - gana idomi Google mintis. Jei Google jau surūšiavimo visą informaciją, kokią tik galime rasti pasaulį, kodėl gi to nepadarius su tokia unikalia informacija kaip kalendorius? Taigi, dabar turime glaudžiai su Google pašto sistema susietą kalendorių, kuris savyje įkūnija standartines web 2,0 savybes - Ajax, sinchronizaciją su kitais kalendoriais, įvykių planavivmą, paiešką, perspėjimus ir daugiau.

O dabar dar daugiau, jūs galite paskolinti savo kalendorių draugui, ką čia vienam - visiems - ir visi matys, kada jūs turite laiko, kuomet užsiėmęs, o kada - siūlote visiems eiti į kiną. Jei esat šeimos galva - puiku, galite stebėti ką susiplanavo jūsų šeima savaitgaliui.


Mažytis priminimas, pradėdami naudoti pasikeiskite savo laiko juostą į Lietuvišką, taip pat nepamirškite pasidaryti paros su 24 valandomis, o savaitės pradžią - nuo pirmadienio, tuomet sukurti keletą įrašų ir parodyti juos draugams.